Tur Virtual Cabana Schiori

Horeca / Cabana Schiori

Despre locatie

Avand ca punct de plecare orasul Sinaia, situat la o altitudine de 800 m si fiind cea mai importanta statiune turistica din judetul Prahova, iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna vor descoperi si vor fi intampinati, pe drumul care urca spre cota 1400, de Cabana Schiori.Construita in terase, Cabana Schiori are o vedere splendida asupra peisajului montan inconjurator.

Arhitectura contine elemente ale stilului german din orasele de munte care se imbina cu stilul modern ce mizeaza pe deschidere si luminozitate, creand astfel o atmosfera deosebita. Cabana Schiori propune o oferta de cazare de 33 locuri, dispunand de 3 garsoniere, 4 camere duble si 4 duplexuri care satisfac cele mai exigente cerinte printr-un confort sporit si dotari ultramoderne (mobilier nou, LCD, frigider si baie proprie).

Restaurantul cabanei are o capacitate de 130 de locuri si intr-un ambient modern si confortabil va ofera sortimente bogate de bauturi si de preparate romanesti si haiducesti iar formatia noastra va va incanta cu o prestatie muzicala de exceptie. Vi se pune de asemenea la dispozitie o terasa de 80 de locuri unde puteti savura specialitati pregatite la gratar.

Localitate

Sinaia

Adresa

Drumul Cota 1400, Nr. 7, Sinaia

Telefon

0244 313 655

Daca doresti un tur virtual asemanator, nu ezita sa ne contactezi.