Tur Virtual Pizzeria Flavours Pitesti

HORECA / Tur Virtual

Despre locatie

Afla tot ce ai dorit sa stii despre Flavours, de la concept pana la mangement in doar cateva minute. Reteta noastra trece de granitele culinare: Efort, atentie, investitie, calitate si munca de echipa.

Probabil nu suntem singurii care am tras concluzia ca atunci când iesim sa mâncam totul este prea asemanator si nu suficient de calitativ. Astfel am decis sa facem din Flavours un loc mai bun, mai proaspat, mai confortabil si mai aproape de identitatea ta de astazi.

Brandul nostru este intemeiat pe calitate, pasiune si mândria de a iti servi o mâncare facuta din cele mai proaspete si mai bune ingrediente într-un loc ospitalier unde se simte si se vede prospetimea.Preparatele noastre fac dovada prospetimii si calitatii superioare a produselor folosite, dar mai ales, noi pretuim fiecare client si iti multumim pentru ca ne oferi posibilitatea sa te servim. Este pasiunea si placerea noastra.

Ai la dispozitie peste 20 de retete de pizza, meniul zilei, 4 meniuri de dimineata,iar in afara de asta, suntem incantati sa te intaminam cu peste 30 de preparate noi, precum paste, lasagna, barbeque, si multe alte bunatati.

Localitate

Pitesti

Adresa

Blvd. IC Bratianu, Bl. D16, parter, Pitest

Telefon

0374 055 880

Daca doresti un tur virtual asemanator, nu ezita sa ne contactezi.