Tur Virtual Magazin de delicatese Triangle D'or

HORECA / Tur Virtual

Despre locatie

Triangle D'or - a fost incepand cu 1950 centru de productie ilicita a opiumului consumat in intreaga lume si este o zona situata la nordul Thailandei, celelalte laturi ale triunghiului fiind Birmania si Laos; pentru ca opium-ul se platea in aur numele acestei zone a devenit Triangle D'or. Acum nu se mai cultiva opium, ci varietati de ceai, cafea, tutun, de o calitate deosebita, datorita climei si pamantului muntos.

Triangle D'or - este denumirea data unei zone exclusiviste din Paris, situata intre bulevardele Champs- Elysees si George V si Avenue Montaigne, "galerii comerciale virtuale" in inima Parisului, aceasta zona adaposteste cele mai mari nume in moda, bijuterii, muzee, cafenele, hoteluri, etc, reflectand atmosfera de lux care da renumele Parisului.

Triangle D'or - este triunghiul de aur al lui Pitagora, cel al carui raport al laturilor este egal cu numarul de aur. Acest numar de aur este o cifra magica, proportia divina, armonia perfecta in creatie. Se presupune ca intregul Univers ar fi fost creat urmand aceasta proportie - dispunerea petalelor de trandafir, cochiliile melcilor, forma spiralei vartejului de apa, etc - ceea ce demonstra existenta unei sfere de constiinta a armoniei si frumusetei existente in intregul cosmos si care il ghideaza.

Triangle D'or - ceainarie din Bucuresti isi propune sa fie putin din fiecare, o combinatie de lux, mister, in care ceaiurile frantuzesti aduse de la celebra casa de ceaiuri Mariage Freres din Franta sunt in armonie cu sortimente inedite de cafea (reci sau fierbinti) , cu cocktailurile sau cu deserturile ceanariei. Poti intra intr-un labirint in care simturile o iau razna, pentru ca aceste ceaiuri sunt servite in accesorii pretioase produse de aceeasi casa de ceaiuri, care nu degeaba este fondatoarea a ceea ce se numeste Arta Franceza A Ceaiului.

Localitate

Bucuresti

Adresa

B-dul Ion Mihalache Nr. 92 (in pasajul de langa Mega Image) - Sector 1, Bucuresti.

Telefon

0721.233.234

Daca doresti un tur virtual asemanator, nu ezita sa ne contactezi.