Tur Virtual GE-DO Team

salisport / Tur Virtual

Despre locatie

A luat fiinta ca si organizatie pe 26 ian 2008 , la initiativa si eforturile sustinute a d-nei Georgeta Matei, fost sportiv de Taekwondo WTF, actual antrenor absolvent al Scolii Nationale de Antrenori, care dupa un lung sir de ani in care a activat ca si cadru tehnic si a fost unul din membrii fondatori a doua cluburi sportive afiliate la Federatia Romana deTaekwondo WTF, a pus bazele pentru constituirea acestui club, experienta vasta dobandita fiind o piatra de temelie pentru consolidarea C.S. GE-DO TEAM.

Tur virtual realizat la sala de sport GeDo Team Bucuresti in zona Politehnica - Apaca. Clubul GeDo Team va pune la dispozitie o sala de sport dotata cu aparatura specifica pentru antrenamente de fitness/culturism, taerobik si taekwondo. Vizitati Turul Virtual al salii!

Clubul GE-DO Team va pune la dispozitie o sala de sport cu o suprafata de 752mp, dotata cu aparatura specifica pentru antrenamentele de fitness/culturism, taerobik,taekwondo,dansuri sportive . Fiecare activitate se va desfasura in salii separate dotate pe specificul fiecarei sectiunii in parte.

Localitate

Bucuresti

Adresa

Complexul “Apromatco” caldirea din stanga , intrarea din mijloc , etaj 3

Telefon

0733 09 78 19

Daca doresti un tur virtual asemanator, nu ezita sa ne contactezi.